Speciaal voor ‘Handenarbeid in Midwest‘ geef ik eenmalig een gratis workshop Creative Flow. Bij deze workshop leer je hoe je door middel van eenvoudige oefeningen de automatische piloot bij jezelf uitzet en je je creativiteit weer kunt prikkelen.

In anderhalf uur tijd neem ik je mee in praktische oefeningen in kijken, tekenen en observeren. We hebben gekleurde krijtjes, verf en papier, we gaan schetsen en schilderen. Met de beste tips en inzichten die ik leerde tijdens twaalf jaar schrijven over creativiteit en mindfulness.

Voor wie? Voor iedereen. Moet je al iets kunnen? Neen! Moet je iets meenemen? Nee. Je goede hum, ik heb verder alles. Na afloop kijk je weer met een frisse, creatieve blik de weide wereld in.

Kosten: Gratis
Adres: Midwest, Cabralstraat 1, Amsterdam-West
Tijd: 12 juni – van 15.00 tot 16.30

Discussion

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *