Ontspannen omgaan met de mindere dagen in het leven? Hoe je dat doet, kun je lezen in ‘Handboek voor mindere dagen’ van Happinez’ hoofdredacteur Eveline Helmink. Happinez heeft er nu ook een online training bij ontwikkeld, die verder gaat waar het boek ophoudt. Hoe zorg je voor een diepe acceptatie van jezelf en van je leven? Happinez-hoofdredacteur Eveline Helmink neemt je mee en voorziet je samen met diverse deskundigen van mooie inzichten en praktische tips. Ik ben trots dat ik een van de deskundigen mocht zijn. Je vindt mij terug bij hoofdstuk 4: Alledaagse, lichte dingen. Verder zijn er hoofdstukken met yogi Johan Noorloos en schrijfster Susan Smith.

Na deze online training heb jij als het ware je eigen toolbox samengesteld voor jouw mindere dagen.

Omgaan met mindere dagen

https://www.happinez.nl/online-training/omgaan-met-mindere-dagen/

Discussion

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *